top of page
Søk
  • Rolf Terje

De første stegene.


Nå har det gått to mnd siden jeg flyttet inn her i gymsalen i Asbjørn Selsbanes gate 16. Ja, jeg har kontor i en gammel gymsal, oppført av forsvaret i sin tid og omgjort til kontorfellesskap i nyere tid.

Her er inngangsdøra vår:

Og slik ser det ut inne i gymsalen:

Interiør

Det er et spennende bygg, hvor nytt og gammelt møtes på en stemningsfull og tiltalende måte. Jeg har funnet meg godt til rette, og har utviklet gode forbindelser med de allerede eksisterende leietakere i Gymsalen.

Det å ha tre svært dyktige grafikere fra byrået Hipp Hurra! rett ved siden av meg, gir meg muligheten å tilby visuell kommunikasjon og identitet av høyeste klasse til mine klienter. Det gjør heller ingenting at de er glimrende mennesker og en fornøyelse å jobbe sammen med.

Hvordan har de første mnd på egne ben fortonet seg?

Kort fortalt: Hektiske dager med akkurat de oppgavene jeg ønsker meg.

I de siste mnd har jeg fått jobbe med alt fra en lokal bedrift som skal åpne ny butikk, internasjonale og nasjonale festivaler, import av honning, eiendomsutviklere og et grensesprengende teknologifirma fra Stavanger. Det er en ganske så variert hverdag, og det passer meg utmerket.

Jeg skulle egentlig holde en TEDxTalk i Arendal, den andre helga i September, men måtte av forskjellige grunner avstå fra å gi denne talken. Det å forberede seg til å holde et foredrag på engelsk, samtidig som man lærer så vanvittig mye nytt om mulighetene i verden, var en opplevelse som endret hele mitt syn på hva jeg driver med.

Kommunikasjon og markedsføring er alltid basert i formidlingsevne og presentasjonkunnskap. Det å forstå utgangspunktet til det man skal kommunisere, kjernen i det man formidler, er avgjørende for kvaliteten i det man sier. Hvis man skal utvise et ekte engasjement for det man formidler, må man ha en gjennomgående forståelse av det.

Etter at jeg satte meg skikkelig inn i hva denne grensesprengende teknologien kunne gjøre for verden, og hvordan den kan endre den til det bedre, vel, jeg ble forelsket.

Det er nok ikke en annen måte å se det på, når det er det siste man tenker på når man legger seg, og det første man begynner med når man kommer på jobb. Det er faktisk ganske vanskelig å legge det fra seg, og med alle de andre tingene jeg holder på med, så er det litt vanskelig å finne nok timer i døgnet i disse dager.

Jeg har fått tatt i bruk prosjektledelseutdannelsen min til det fulle de siste mnd, og ser nå virkelig nytten av alle de verktøyene jeg lærte meg på dette studiet. Det å ha styringsdokumenter som holder tråden i hva man jobber med, til enhver tid, er avgjørende for å klare å holde på med flere ting på en gang.

For selv om jeg har blitt introdusert for denne fantastiske utviklingen som skjer i verden, har jeg forpliktelser ovenfor de jeg allerede har gjort avtaler med.

Og man holder det man lover.

Nå har jeg endelig kommet meg skikkelig igang med treningen igjen, etter det som har virket som en endeløs influensa. I går var jeg på sesongens andre sparring-økt med MMA-gjengen. Så her sitter jeg og skriver ukeslutt-innlegg med blåøye, såre føtter og en kropp som leverer hyppige protester på at jeg har gjenopptatt treningen.

God helg!


355 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page