top of page
Søk
  • Rolf Terje

Parkeringsanlegg i fjell i Harstad


Jeg har den siste tiden jobbet med nettsidene til Byparkering AS.

Det foreslåtte parkeringsanlegget i Harstad.

Det foreslåtte parkeringsanlegget vil gi byens sentrum over 500 parkeringsplasser ekstra. Dette vil gjøre sentrum i stand til å utføre større arrangementer og tilby en bedre og mer fremtidsrettet løsning på parkeringssituasjonen i byen.

Anleggets beliggenhet er såpass sentralt at både UiT-Harstad, kulturhuset, sentrum-nord og sentrum-sør vil være innen kort gangavstand.

I dagens debatt om Harstad sentrums utvikling er det sentrale spørsmålet om byens parkeringsløsninger, nærmest gjort til en egen avgrenset debatt. Sentrums totale kapasitet er i dag i underkant av 1200 parkeringsplasser, og det er antatt at flere vil forsvinne til boligprosjekter og andre utbygginger.


210 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page